fbpx

Innovatív Beton

ESZTRICH BETONOZÁS

Árajánlatot kérek:

Telefonszám:
06 70 377 5824

A precíz betonozás a szakterületünk !

Csapatunk 15 év munkatapaszalattal terít hagyományos formában Estrich betont. Azonban a 2022 es évben beszerzésre került egy lézervezérlésű terítőrobot, amely több brigád sebességével és egy mérnök precizitásával dolgozik.

Elérhető áron
2100Ft/m2-től!

A

Nézd meg a teljes referenciagalériánkat, és ismerd meg a munkásságunkat.

Mit is jelent az ESZTRICH betononzás?

A fogalom alatt speciális, vékony, általában 3-5 cm vastag aljzatbeton réteget értünk, ami a padlószerkezet részeként a járófelület vagy a burkolatok közvetlen alapjául szolgál. Az esztrich az építőiparban többrétegű, finom szerkezetű betont vagy habarcsot jelent, amelyet az építés helyszínén építenek be közvetlenül a fogadó felületre, közbenső rétegre, vagy szigetelőrétegre abból a célból, hogy fogadórétegként, vagy kopórétegként szolgáljon. Anyagát tekintve megkülönböztetünk cement, káliumszulfát, magnézium, öntött aszfalt, illetve műgyanta-esztrichet. A cement-esztrich, vagyis az esztrich beton kötőanyaga portland cement, adalékanyaga szabályozott szemcseméretű homokos kavics. Ezt keverjük vízzel megfelelő arányban és így kb. egy hónap alatt éri el végső szilárdságát. Az esztrich beton keverése és terítése speciális gépeket és adalékokat igényel, amik házi kivitelezése nehézségekbe ütközhet. Az esztrich beton vastagsága általában 3-5 cm, de cégünk akár 8 cm vastag esztrich beton felvitelét is vállalja. Az általunk használt keverőgép másik nagy előnye, hogy 16 mm szemcsenagyságú kavics (sóder) használata esetén szerkezeti elemek készítésére is alkalmas. Legújabb fejlesztéseként cégünknél Floor Master-típusú terítő robotot ált szolgálatba, melynek köszönhetően mint a termelt mennyiség mint a szint-precizitás jelentősen megnőtt.

Kínálatunkban elérhető:

SZÁRAZ ÉS FÉLSZÁRAZ VALAMINT ÖNTERÜLŐ ESZTRICH BETONOZÁS
TERÍTŐGÉPPEL ÉS HAGYOMÁNYOSAN EGGYARÁNT!

Melyek az előnyei?

  • ZA cement-esztrich aljzatok vízállóak.
  • ZA hagyományos megoldással szemben, gyorsabban és vékonyabban teríthető.
  • ZAkár 8 cm vastag esztrich beton is kivitelezhető.
  • ZAdalékanyagokat használva a száradási idő akár 10 napra is lerövidíthető.
  • ZÖnterülő megoldással vízszintes, „tükör” simaságú felület készíthető.

15 év szakmai tapasztalat

Mi nem kötünk kompromisszumot a kollégáink képzettsége, és tapasztalata terén.

Gyors kivitelezés

Elhivatottak vagyunk az elvállalt munkát a lehető leghamarabb, határidőre elkészítsük.

Minőség

Az ügyfeleink elégedettsége az első. Modern felszereléssel milliméteres pontossággal terítjük a betont.

Tanácsadás

Az építőipíari kérdésekben bátran fordulhatsz kollégáinkhoz!

Áraink és szolgáltatásaink

Esztrich betonozás

Aljzat / födémbetonozás ( 8 cm-ig)

2.100Ft/m²-től

Önterülő Esztrich betonozás (5 cm-ig)

2.100Ft/m²-től

 

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az anyagköltséget és az ÁFA-t nem tartalmazzák, véglegesítésük a helyszíni szemle után történik!

Kiegészítő szolgáltatásaink:

Tresz TR-16 aggregátor (üzemanyag nélkül)

35.000Ft/nap

Kérd árajánlatunkat:

Csak professzionális eszközökkel dolgozunk!

  • Az esztrich betonozást cégünk a TURBOSOL 24.75 géppel végzi.
  • A keverőgépünkkel óránként 5 m3 beton helyszíni keverésére alkalmas.
  • Optimális munkavégzés akár 80 m szállítási magasságig.
  • 16mm szemcsenagyságú kavics (sóder) használata esetén szerkezeti elemek készítésére is alkalmas.

Ha kíváncsi vagy, olvas el a részletes leírásainkat

SZÁRAZ ÉS FÉLSZÁRAZ ESZTRICH BETONOZÁS részletes leírás

A fogalom alatt speciális, vékony, általában 2-8 cm vastag  aljzatbeton réteget értünk, ami a padlószerkezet részeként a járófelület vagy a burkolatok közvetlen alapjául szolgál.

Az esztrich az építőiparban többrétegű, finom szerkezetű betont vagy habarcsot jelent, amelyet az építés helyszínén építenek be közvetlenül a fogadó felületre, közbenső rétegre, vagy szigetelőrétegre abból a célból, hogy fogadórétegként, vagy kopórétegként szolgáljon.

Anyagát tekintve megkülönböztetünk cement, káliumszulfát, magnézium, öntött aszfalt, illetve műgyanta-esztrichet.

A cement-esztrich, vagyis az esztrich beton kötőanyaga portland cement, adalékanyaga szabályozott szemcseméretű homokos kavics. Ezt keverjük vízzel megfelelő arányban és így kb. egy hónap alatt éri el végső szilárdságát. Az esztrich beton keverése és terítése speciális gépeket és adalékokat igényel, amik házi kivitelezése nehézségekbe ütközhet.

Az esztrich beton vastagsága általában 3-5 cm, de cégünk akár 8 cm vastag esztrich beton felvitelét is vállalja. Az általunk használt keverőgép másik nagy előnye, hogy 16 mm szemcsenagyságú kavics (sóder) használata esetén szerkezeti elemek készítésére is alkalmas. Ennek segítségével kiváltható az egyébként igen költséges mixer-beton és betonpumpa használata

A keverőgépünkkel óránként 5 m3 beton helyszíni keverésére alkalmas  akár 80 m szállítási magasságig.Az esztrich beton alapanyag-ára magasabb a hagyományos aljzatbetonénál, viszont gyorsabban és vékonyabban teríthető.

Száradását tekintve nagyjából 28 napot kell számolnunk, de speciális adalékanyagokat használva ez az idő akár 10 napra is lerövidíthető.A cement-esztrich aljzatok vízállóak. 1 m3 esztrich betonhoz szükséges anyagok:

– 1700 kg 0/8 vagy 0/4 szemcsenagyságú osztályozott homokos kavics

– 240-290 kg cement

– 200 liter víz

– speciális adalékok recept szerint

Kiadósság: 1 m3 beton 5 cm rétegvastagság mellett 20 m2 területre elegendő.

Az anhidrid-esztrich alapanyaga káliumszulfát, víz és kvarchomok. A keverék nagy előnye, hogy kötési ideje 24-48 óra. Hátránya viszont, hogy nem vízálló, ezért csak belső helyiségekben használható. Ezeken a helyeken viszont azonos terhelés mellett általában 30%-kal kevesebb anyag szükséges a hordozó réteg kialakításához. Az esztrich betonozást cégünk a TURBOSOL 24.75 géppel végzi.

Ezzel a technológiával száraz vagy félszáraz aljzat és/vagy födémbetonozást vállalunk 8 cm vastagságig.

ÖNTERÜLŐ ESZTRICH BETONOZÁS részletes leírás

Vállajuk továbbá önterülő esztrich felületek kialakítását is. Az ilyen beton készítésekor felhasználásra kerülő anyagok szerkezete miatt hívják „önterülő” esztrichnek, illetve cement- vagy gipsz esztrichként is ismert. A kívánt terítési vastagságtól függően 0-5 mm, 3-15 mm, 8-30 mm illetve 20-
50 mm között alkalmazható. 0,5 – 4 cm-es terítési vastagság között, vízszintes, „tükör” simaságú felület készíthető a leggyorsabb kiszáradási idő mellett. Önterülő esztrich használata jelentős időt takarít meg és tükör sima felületet ad. Ezt a fajta betonozást a PFT Ritmo XL speciális adapterekkel felszerelt
gépünkkel végezzük.

Kérd árajánlatunkat:

Kollégánk fogadja hívását